Meditation & stillhet

Vill du avsluta helgen och förbereda veckan som kommer med en stund av stillhet och frid? Fem gånger i vår möts vi till meditation söndag klockan 18, i Kyrkstugan.

Meditation är ett annorlunda sätt att orientera sig. Det är att lita på sig själv och på den andliga verklighet vi är en del av. Om vi stannar upp hinner vi ikapp oss själva. Om vi stannar upp så kanske vår insida tar sig tid till hjärtats samtal med vår livsgrund. I många år har vi nu samlats till stillhet och meditation i Lagunda församling.

Våren 2019 möts vi söndag kväll klockan 18 vid fem tillfällen: 6 januari, 3 februari, 3 mars, 31 mars, 5 maj.

Varje gång träffas vi i Kyrkstugan. Ledare är Hillevi Bergvall, präst med lång vana av meditation och medlem i nätverket för andlig fördjupning i Uppsala stift.