Meditation & stillhet

Vill du avsluta helgen och förbereda veckan som kommer med en stund av stillhet och frid? Fyra gånger i höst möts vi till meditation söndag klockan 18, i Kyrkstugan.

Väldigt mycket av det vi ägnar oss åt idag kräver engagemang, beslut, orientering. Många människor upplever att det är svårt att räcka till, att hinna med. Stress plågar många.

Meditation är ett annorlunda sätt att orientera sig. Det är att lita på sig själv och på den andliga verklighet vi är en del av. Om vi stannar upp hinner vi ikapp oss själva. Om vi stannar upp så kanske vår insida tar sig tid till hjärtats samtal med vår livsgrund. I många år har vi nu samlats till stillhet och meditation i Lagunda församling.

Fyra söndagkvällar hösten 2018

Hösten 2018 möts vi söndag kväll klockan 18, vid fyra tillfällen:

2 september, 7 oktober, 4 november och 9 december

Varje gång träffas vi i Kyrkstugan. Kom du också, precis som du är!