Meditation & stillhet

Välkommen att meditera i Gryta kyrka. Varannan tisdag träffas vi klockan 19-20 för meditation.

Väldigt mycket av det vi ägnar oss åt idag kräver engagemang, beslut, orientering. Många människor upplever att det är svårt att räcka till, att hinna med. Stress plågar många.

Meditation är ett annorlunda sätt att orientera sig. Det är att lita på sig själv och på den andliga verklighet vi är en del av. Om vi stannar upp hinner vi ikapp oss själva. Om vi stannar upp så kanske vår insida tar sig tid till hjärtats samtal med vår livsgrund.

I många år har vi nu samlats till stillhet och meditation i församlingens kyrkor. Numera ses vi varannan tisdag i Gryta kyrka.
Start klockan 19, slut cirka 20.

Våren 2018 är det meditation ojämna veckor, med start 16 januari.