Lunchföredrag på Liljegården

Gäster med lokalanknytning delar med sig av kunskaper, erfarenheter & inspiration. En tisdag per månad, klockan 12.30-13.00 varje gång. Öppet för alla intresserade - välkommen!

En tisdag i månaden, klockan 12.30-13.00 i Liljegårdens matsal/samlingssal. Kom gärna en stund tidigare och ät lunch i samband med föredraget.

11 september - Diakonins månad 2018: äldres psykiska ohälsa

Demenssjuksköterska Elsvieg Andersson.

2 OKTOBER - Inte bara en fjäder i hatten

Plymmakaren och kostymören Tim Mårtenson berättar om sitt arbete och hantverket bakom.

20 novEMBER -  Den långsamma Reformationen, med lokala exempel i Enköpingstrakten

Docent Jakob Evertsson.

4 DECEMBER - JULTRADITIONER FÖRR OCH NU