Konfirmand

Vad gör du för val i livet? Sugen på att upptäcka en annan värld? Under ett år som konfirmand kommer du att få lära dig mycket om dig själv, hänga med på läger, uppleva kyrkan och fundera på vad tro är. Du är välkommen!

Konfirmand 2017-2018

Konfirmanderna och ledarna träffas varje vecka under terminerna. Vi ses på onsdagar från klockan 15 och framåt.

första träff

Första träffen har vi redan på våren, den 24 maj. Därefter startar vi igen på höstterminen den 6 september.

Under året kommer vi att förutom de regelbundna träffarna också ha läger flera helger.

Vill du veta mer?

Kontakta Johanna Andrén.

Mer om konfirmation?

Undrar du om något annat som handlar om konfirmation? På Svenska kyrkans gemensamma sidor finns mer information om konfirmation - till exempel om du har finska eller teckenspråk som ditt hemspråk, eller om du har särskilda behov av något slag. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/konfirmation!