Dags för anmälan till konfirmation

Vad gör du för val i livet? Sugen på att upptäcka en annan värld? Under ett år som konfirmand kommer du att få lära dig mycket om dig själv, hänga med på läger, uppleva kyrkan och fundera på vad tro är. Du är välkommen!

Konfirmand 2018-2019

För konfaåret 2018-2019 finns två alternativ:

Söndagsträffar med läger & Helgträffar med resa (fulltecknat

Söndagsträffar med läger

När? En söndag/månad, kl 14-18.
Var? Kyrkstugan, Örsundsbro.
Hur? 3 läger (2 helgläger och 1 veckoläger i augusti). Vi besöker också olika typer
av gudstjänster under året.

Start? 2 dec kl 14-18

Helgträffar med resa

Fulltecknat.

Helgträffarna med resa ordnas i samverkan med Balingsta pastorat.

När? Upptakt 16 sep, under dec-april läger 1 helg/månad, från lördag kl 13 till söndag kl 13. Resa i juni 2019.
Var? Balingsta

Begränsat antal deltagare! Mer info på www.svenskakyrkan.se/balingsta.

Mer om konfirmation?

Undrar du om något annat som handlar om konfirmation? På Svenska kyrkans gemensamma sidor finns mer information om konfirmation - till exempel om du har finska eller teckenspråk som ditt hemspråk, eller om du har särskilda behov av något slag. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/konfirmation!