Barnkör: måndag 14-15.30

Barnkören träffas varje måndag. Ledarna hämtar i skolan klockan 14 och följer med tillbaka efter övningens slut klockan 15.30. Sång, rytm, skratt och mellanmål ingår.

Barnkören är tänkt för barn från förskoleklass till och med årskurs 3.  Barnen hämtas i skolan klockan 14. Vi äter först mellanmål innan vi sjunger och lär oss om rytm och musik. Klockan 15.30 går vi tillbaka till fritids.

Terminen startar 3 september,  sista övningen är den 10 december, och sista framträdandet är vid julavslutningen den 16 december.

Barnkören medverkar i Familjesöndag några gånger per termin. Familjesöndag startar 13, klockan 13.30 börjar vi med pyssel på dagens tema, och klockan 15 är det familjegudstjänst där barnkören sjunger. Efter gudstjänsten är det kyrkfika för små och stora.

Familjesöndagar under hösten är 9 september (då har inte barnen i barnkören något särskilt uppdrag men är väldigt välkomna), och därefter 14 oktober, 11 november och 16 december. Dessa tre gånger sjunger barnkören i gudstjänsten och den sista gången i december blir det också barnens luciatåg ihop med fikat.

Anmälan behövs

För att vi ska kunna planera verksamheten och hämtning/lämning på skolan behöver barn som ska vara med anmäla sig i förväg.
Det går bra att komma och prova på några gånger, men därefter vill vi att barnet bestämmer sig för om hen vill vara med hela terminen eller inte. Alla är viktiga både vid övningar och framträdanden!
Det går bra att göra intresseanmälan per e-post. Vid första övning får barnet med en blankett hem där du fyller i kontaktuppgifter, ev allergier, särskilda behov eller något annat vi behöver veta om.

Judit Warpe Nymansson

Lagunda församling

Barn och familj, Sommarkyrka

Sofia Imberg Kelhoffer

Lagunda församling

Barn och familj, Kommunikatör, Kyrkomusiker

SMS: 070-6487684

Mer verksamhet för barn

Här kan du ladda ned vårens folder med alla verksamhet för barn i Lagunda församling.

Klicka på bilden för att ladda ned affischen som pdf