Babykyrkis: tisdag 9-12

Babykyrkis är församlingens naturliga samlingspunkt för de minsta barnen - upp till ett år - och deras föräldrar. Här finns gemenskap, sång, fika och samtal.

På Babykyrkis träffas de allra minsta barnen med föräldrar. Vi sjunger för och med barnen, och får tillfälle att prata och umgås.

Det är Babykyrkis varje tisdag klockan 9-12, i Kyrkstugan i Örsundsbro.

Höstens träffar 2018 startar 4 september och slutar 11 december. Alla barn och familjer är också välkomna till Familjesöndag en gång/månad: 9 september, 14 oktober, 11 november och 16 december. Den 16 december är det också gemensam julavslutning med Luciatåg.

Mer för barn och familj i Lagunda

Läs gärna mer om alla aktiviteter för barn och familj i Lagnda församling. Du kan ladda ner höstens folder här nedanför.

Klicka på bilden för att ladda ned foldern som pdf