Avstånd utanpå men nära inuti

Vi vill undvika smittspridning, och tänker på de mest sårbara. Barngrupperna och vanliga Öppna förskolan Kyrkis har därför paus fram till 31 maj.

På bara några veckor har mycket i världen vänts upp och ner. Vardagen är förändrad och mycket måste ställas om. Så är det i kyrkan också.

Öppna förskolan Kyrkis har fått ta paus under resten av terminen.
I sommar räknar vi med att kunna träffas utomhus vid Kyrkstugan en förmiddag per vecka. Det längtar vi efter!

Också grupperna för skolbarn har tagit paus under våren. I sommar satsar vi i stället på dagläger i augusti, en vecka för de yngre (klass 1-3) och en för de äldre (klass 4-6). Läs mer på sidan Sommarlager.

Hålla kontakt

Du vet väl att det finns en grupp för Kyrkis i Örsundsbro på Facebook? Leta gärna upp den så vet du precis när något är på gång. Känner du dig socialt uttråkad (eller vill rädda någon annan isolerad själ) får du gärna skriva inlägg där också!

Någon att prata med

Det är lätt att känna oro just nu - för sjukdom i familjen, för arbete och ekonomi, för nära och kära. Du vet väl att du alltid kan prata med någon av församlingens präster?

Hillevi Bergvall: 0171-461279, hillevi.bergvall@svenskakyrkan.se

Nadja Elhousny Nygårdh: 0171-416752, nadja.elhousny.nygardh@svenskakyrkan.se