Allhelgonahelgen 2018

Allhelgonatider, med tända ljus, tankar, stillhet, sorg och minnen. Kyrkorna är öppna för den som vill sitta ned, tända ljus, be en bön och samtala. Välkommen också till gemenskap vid församlingens gudstjänster.

ÖPPNA KYRKOR

Välkommen in för att tända ljus, sitta ned en stund, samtala eller få en kopp kaffe. I kyrkorna firas tre minnesgudstjänster (lördag 3 nov kl 16 i Hjälsta kyrka och kl 16 i Gryta kyrka, söndag 4 nov kl 15 i Nysätra kyrka), och under lördagen också en rad ljusgudstjänster. Vid minnesgudstjänsterna tänder vi ljus för alla dem som begravts i församlingen under året. Vi tänder också ljus för församlingsbor som gravsatts på annan ort.

Biskopskulla kyrka

Öppen kyrka fredag 2 november kl 16-18 samt lördag 3 november kl 10-14

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 12. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker, och Lena Holback, flöjt.

Fittja kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 13-16

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 15. Håkan Nilsson, präst, Lars-Göran Angsten, kyrkomusiker, och Jan Stenström, sång.

Fröslunda kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 12-15

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 13. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker, och Lena Holback, flöjt.

Giresta kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 10-16

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 15. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker. Orgelmusik med Lena Westberg.

gryta kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 10-16

Minnesgudstjänst lördag 3 november kl 17. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker, och Lagunda manskör.

Hjälsta kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 10-16

Minnesgudstjänst lördag 3 november kl 16 med Håkan Nilsson, präst, Lars-Göran Angsten, kyrkomusiker, och Lena Holback, flöjt.

Holms kyrka

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 12. Håkan Nilsson, präst, Lars-Göran Angsten, kyrkomusiker. Orgelmusik med Lars-Göran Angsten.

Kulla kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 12-15

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 14. Håkan Nilsson, präst, Lars-Göran Angsten, kyrkomusiker och Jan Stenström, sång.

Långtora kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 10-14

Ljusgudstjänst lördag 3 november kl 11. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker, och Lena Holback, flöjt.

Nysätra kyrka

Öppen kyrka lördag 3 november kl 11-15

Minnesgudstjänst söndag 4 november kl 15. Karin Andersson, präst, Lena Westberg, kyrkomusiker, Lagunda kyrkokör och Chorus Ena.

Klicka på bilden för att ladda ned affisch som pdf