Öppen förskola Minikyrkis 0-3 år: tisdag-onsdag

Minikyrkis startar för terminen tisdagen den 1 september. Välkomna alla nya och gamla Minikyrkisar!

På tisdagar och onsdagar klockan 9-11.30 välkomnar vi särskilt barn som är 0-3 år till Kyrkstugan. Lek, rytmik & sång, enkelt pyssel och fika.

Lokalerna är nytillbyggda/nyrenoverade och rymliga. Vi följer anvisningar från Folkhälsomyndigheten och det finns möjlighet till handtvätt samt handsprit på flera olika platser. Givetvis stannar både personal och besökare hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Vi träffas i Kyrkstugan i Örsundsbro varje vecka under terminen utom under loven.

Förutom Minikyrkis för de yngsta på tisdagar och onsdagar finns också Kyrkis för 0-6 år på fredagar med motsvarande upplägg. Hit kommer också lite större barn som går begränsad tid på förskola och har lediga fredagar. En gång i månaden byts sångstunden på fredagen ut mot en Kyrkisgudstjänst.