1&2-årskyrkis: onsdag 9-12

Som Babykyrkis fast för de lite större - så är tanken med 1&2-årskyrkis. Här har vi också samling, sång och rytm, fika och gemenskap för barn och föräldrar.

På onsdagar klockan 9-12 är det dags för 1- och 2-åringarna med föräldrar att invadera Kyrkstugan. Då är det 1&2-årskyrkis som flyttar in!

Gemenskap, sångstund med rytmik, fika och samtal.

Vi träffas i Kyrkstugan i Örsundsbro, varje onsdag från 5 september till och med 12 december (ej höstlovet).

Alla barn och familjer är också välkomna till Familjesöndag en gång/månad:
9 september, 14 oktober, 11 november och 16 december. Den 16 december är det också gemensam julavslutning med Luciatåg.

Mer om barnverksamheten

Läs gärna mer om allt som finns för barn och familj i Lagunda församling. Du kan ladda ned höstens folder här nedanför.

Klicka på bilden för att ladda ned folder som pdf.