Välkommen till 38 sommaröppna kyrkor

Välkommen tillbaka till de sommaröppna kyrkorna nästa år!
Givetvis kan du fortfarande läsa om de kyrkor som höll öppet i somras.

Tack för i år!

Kyrkrundan är avslutad för den här sommaren - även om några av kyrkorna givetvis håller öppet dagligen året om! Välkommen tillbaka till de sommaröppna kyrkorna nästa år! Givetvis kan du fortfarande läsa om de kyrkor som höll öppet i somras.

I de sommaröppna kyrkorna och på flera av Sjuhärads turistbyråer kan du hämta ditt eget exemplar av Kyrkrundan 2017 - en 84-sidig "katalog" med information på tre språk om alla de sommaröppna kyrkorna.

Häftet Kyrkrundan 2017

Kyrkrundan är ett samarbete mellan tio pastorat i två stift. Området är Sjuhärad i Västergötland. Det handlar om sommaröppna kyrkor men också om att tillgängliggöra, berätta om och sprida information om kyrkorummet och det kulturarv som våra kyrkor tillhör. .

Om Kyrkrundan