Utställning

Under tidigare symposier har utställarna varit ett uppskattat och välbesökt inslag. Utställningen finns på Uppsala Konsert & Kongress och är öppen fredag och lördag kl 08.00-18.00.

Anmälda utställare:

Bison Produkter AB
Bo Ejeby Förlag
Cantando musikkforlag/Vigmostad og Bjørke
Carus verlag
Dansshopen Orgelskor
ECHO Musik HB
Gehrmans Musikförlag AB
Jerker Antoni Konsult AB.
Kyrkomusikernas Riksförbund med KMT
Körcentrum Väst
Körakademin
Musik i Uppland
Notfabriken Music Publishing AB
Oskarshamns folkhögskola
Runow Media AB
Sensus riksförbund
Svenska Gospelverkstaden
Svenska orgelsällskapet
Sveriges Kyrkosångsförbund
Tastaturen
Ung i kör
Wessmans Musikförlag AB
Yamaha piano center Sthlm

repertoarpresentation

Symposiet erbjuder även utställande notförlag en möjlighet att presentera aktuell repertoar vid en repertoarpresentation lördag den 15 september kl. 8.45- 9.45 på Uppsala Konsert & Kongress. Gör en intresseanmälan i anmälningsformuläret för att få ytterligare information.

Praktiska förutsättningar

I Uppsala Konsert & Kongress finns cirka 290 kvadratmeter utställningsyta på två plan vid naturliga mötesplatser som ger en tydlig exponering av utställningen.
Utställningen pågår mellan fredag den 14e och lördag 15e september när hela Uppsala Konsert & Kongress sjuder av liv och aktiviteter.

Priser

Utställaravgiften inkluderar fika fredag-lördag för två personer. Som utställare har man också tillträde till symposiets seminarier och konserter i mån av plats utan extra kostnad. Utställarna exponeras på Kyrkomusiksymposiets hemsida. Alla priser är inklusive moms.
Observera att Uppsala Konsert & Kongress beställer in bord och stolar efter anmälningar och att det därför inte finns någon möjlighet att utöka beställningen på plats.
Utställningsyta: 1 modul 10 kvm fredag-lördag 5 600 kr
Utställningsyta: 2 moduler 20 kvm fredag-lördag 11 000 kr
Hyra av bord (180x80 cm) 375 kr/dag
Hyra av ståbord 500 kr/dag
Hyra av stol 125 kr/dag
El ”vanlig” 125kr/dag
Lunch 155 kr/st
Biljett till Festkväll på Uppsala slott lördag 15 september 700 kr/st

Det går bra att ta med egna möbler om så önskas. Om du önskar starkare el och/eller skärmväggar så uppge det i anmälan så återkommer vi om pris för det.

Anmälan och kontakt

På www.kyrkomusiksymposium.se presenteras programmet i sin helhet och här finns också mer information och förslag på hotell.

Anmälningstiden har gått ut.

Frågor om anmälningar och fakturering skickas till Ellen Skånberg.
Frågor och återkoppling om den praktiska planeringen skickas till Katarina Lindqvist.

Avbokning

Vid avbokning efter 15 maj debiteras hela hyran för monterytan samt festbiljett, om de inte kan överlåtas till utställare på eventuell köplats.