Anmälan och information

Här finns förbokade hotellrum, hur du anmäler dig samt övrig praktisk information om Kyrkomusiksymposiet.

Välkommen till Kyrkomusiksymposium 2018 – till konserter, gudstjänster, seminarier, utställningar och fest! Avgiften inkluderar samtliga seminarier, konserter och gudstjänster under Kyrkomusiksymposiet – samt luncher och lördagens festkväll på Uppsala slott!

Anmälan till och med 2 maj 2018 är deltagaravgiften 3 100 kr.
Anmälan från och med 3 maj 3 500 kr
Pris för studerande för tjänst inom kyrkan (minst 50%) 2 100 kr.
Deltagaravgiften inkluderar även lördagens festkväll.

Så anmäler du dig:

Du anmäler dig via Sensus, här kan du hitta anmälningsformuläret.

När anmälan behndlats får du ett mail med en länk där du kan göra dina valav seminarier och specialkost.

Sista anmälningsdag och anmälningsformuläret stänger 22 augusti 24.00.

Avbokningsinformation
Om du som deltagare blir förhindrad att vara med kan du utan extra avgift överlåta din plats till en kollega. Maila i så fall din kollegas namn och e-postadress till kms@sensus.se

Avbokningar sker endast via mail till kms@sensus.se

Om du avbokar senast 1/8 återbetalas inbetald deltagaravgift, förutom 500 kr som tas ut i administrationsavgift. Om du avbokar efter 1/8 återbetalas inte deltagaravgiften.

För frågor angående anmälan och symposiet:
Vi ser helst att du mailar till: kms@sensus.se, du kan också ringa till Sensus på tel 018-66 19 62 under kontorstid

Boende

Varje deltagare bokar själv och står själv för kostnaden. Här finns förbokade hotellrum med förhandlade priser. Du måste använda bokningskoden och boka före angivet datum för att erhålla priset.

Clarion Hotel Gillet

cl.uppsala@choice.se

Tel 018-68 18 99
Bokningskod: 123201 gäller till 30 juli 2018

För bokning: maila reservation.cl.gillet@choice.se och uppge kod , de datum ni önskar bo samt kontaktuppgifter.

Vid ankomster efter 16:00 ber vi er notera ett betalkortsnummer för garanti av er bokning.
Det går även bra att ringa till hotellet på 018-681800 och lämna era uppgifter efter att ni erhållit en bekräftelse på bokningen.

Scandic Uplandia

uplandia@scandichotels.com

Bokningskod: KYR140918 gäller till 14/8 2018

Radisson Blue Hotel Uppsala

reservations.uppsala@radissonblu.com

Bokningskod: 1980775 gäller till 3/8 2018

Park Inn by Radisson

reservations.uppsala@rezidorparkinn.com

Bokningskod: 1980776 gäller till 3/8 2018

CityStay

www.citystayuppsala.se

booking@citystay.se

Bokningskod: Kyrkomusiksymposium2018

Elite Hotel

reservation.academia@elite.se

Bokningkod: Kyrkomusiksymposium, gäller till 31/5 2018

Mötesbyrån

Fredag och lördag 08.00-18.30. Söndag stängt.
Där registrerar du dig efter ankomst till Uppsala. Du kan alltid vända dig dit om du har frågor.