Kyrkans trygghetsråd samarbetar med två utförare

Dessa är Pomona och Antenn. Båda två har stor erfarenhet av omställning och erbjuder olika tjänster utifrån det behov den uppsagde har. Även arbetsgivare kan få stöd, både inför, under och efter en omställning.

I samband med ansökan går det bra att välja, annars tilldelar vi en coach eller kontakt från någon av utförarna.

Stöd till uppsagda

Uppsagda får stöd enligt ett grundpaket, och kan utöver det få stöd utifrån individuella behov.

Läs mer om stöd till uppsagda här

Stöd till arbetsgivare

Både Pomona och Antenn ger stöd i form av rådgivning och handledning till chefer och ledningsgrupper. Stödet ges av beteendevetare eller psykologer. Kyrkans trygghetsråd betalar hälften av kostnaderna för stöd till arbetsgivare, resten betalar arbetsgivaren (halva kostnaden plus moms).

Länk webbsida Pomona  och produktblad (Pomona)

Länk webbsida Antenn och produktblad (Antenn)