Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

VÄLKOMMEN TILL KYRKANS TRYGGHETSRÅD!

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

VÄLKOMMEN TILL KYRKANS TRYGGHETSRÅD!

Vi finns för att hjälpa dig som blir uppsagd till ett nytt arbete. Vi ger även stöd till arbetsgivare för att uppsägningar ska genomföras på ett så bra sätt som möjligt för den som blir uppsagd, för organisationen och för de som blir kvar. På så sätt bidrar vi till ett tryggare arbetsliv.

Uppsagd?

Du kan få stöd av Kyrkans Trygghetsråd på resan till ditt nya arbete. Läs mer om stöd för uppsagda

Arbetsgivare!

Du kan få stöd både före, under och efter uppsägningar så att omställningen blir så bra som möjligt för alla inblandade. Läs mer om stöd för arbetsgivare.

Kyrkans trygghetsråd är en kollektivavtalad stiftelse

Kollektivavtalets parter har kommit överens om att bilda stiftelsen för att skapa ett tryggare arbetsliv för kyrkans anställda. Arbetsgivarpart är Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och de fackliga parterna är Svenska kommunalarbetareförbundet (Kommunal), Vision, Kyrkans Akademikerförbund (KyrkA), Akademikerförbundet SSR och Jusek med förtecknade förbund, Lärarförbundets och Lärarnas Riksförbunds Samverkansråd.

De arbetsgivare som är medlemmar i Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och har betalat den årliga avgiften till trygghetsrådet är anslutna till Kyrkans trygghetsråd. De arbetsgivare som har hängavtal med Svenska kyrkans fackliga parter kan också ansöka om anslutning.

Aktuellt från VÄLKOMMEN TILL KYRKANS TRYGGHETSRÅD!

Prenumerera via RSS