Välkommen, Anna Skoglund!

Anna arbetar sedan februari 2021 med administrativt verksamhetsstöd på Kyrkans SOS.

Anna Skoglund är en av medarbetarna på Kyrkans SOS kansli, och arbetar bland annat med arbetsprocesser och system, för att volontärer och handledare ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

- Mitt mål är att det ska bli enklare och roligare att jobba, och att avlasta vår verksamhetschef som ska kunna jobba mer strategiskt, säger Anna.

Anna är dessutom en av jourledarna, som stöttar volontärerna med avlastande samtal, och med praktiska saker när de är i tjänst. Mycket av jobbet handlar om att göra det enkelt för de som arbetar ideellt.

- Jag har inte varit här så länge än, men det jag har sett gör mig väldigt imponerad av alla volontärer som gör ett fantastiskt arbete, säger Anna.

- Det finns en positiv energi och en framåtanda som gör det väldigt roligt att arbeta här.

Fyra dagar i veckan är Anna i tjänst på Kyrkans SOS, och på frågan vad hon gör utanför jobbet drar hon på svaret litegrann.

- Jag lever med två tonåringar, och då behöver man inte direkt några fritidsintressen! Men jag gillar att vara ute i naturen, så det gör jag gärna när jag är ledig.