Dela med dig av din musik till oss!

Kvistofta församling ligger utmed Öresund, mellan Helsingborg och Landskrona, och sträcker sig cirka en mil inåt landet. I församlingen finns flera tätorter (dit det finns goda förbindelser), fem kyrkor, fyra församlingshem, 30-talet entusiastiska medarbetare, hängivna förtroendevalda och många volontärer.

Vår kantor Ingrid går i pension och därför söker vi dig som vill vara en av de tre kyrkomusikerna i vår livaktiga församling. Det är en ganska traditionell kantorstjänst där du bland annat spelar vid gudstjänster och kyrkliga handlingar och där du har ansvar för två vuxenkörer.

Vi tror att du

• har kantorsexamen och några års yrkeserfarenhet
  • gärna jobbar i team med andra yrkeskategorier i församlingen
  • är förankrad i kyrkans tradition men även öppen för förändring
  • är medlem i Svenska kyrkan och lojal med kyrkans tro och lära

Vi erbjuder dig

• engagerade och positiva arbetskamrater, förtroendevalda och församlingsbor
  • ett processinriktat och långsiktigt arbetssätt
  • frihet under ansvar
  • ett musikarbetslag som har ett nära samarbete
  • goda ekonomiska förutsättningar för att bedriva församlingsverksamhet

Tjänsten är på 100% och kräver körkort och tillgång till bil.

Senaste ansökningsdag 2 maj 2019. Ansökan innehållande personligt brev, CV samt examensbevis skickas till: kvistofta.forsamling@svenskakyrkan.se. Märk ansökan ”Kantor”. Vi planerar att ha intervjuer under maj månad.

Tillträde 2019-10-15 eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:

Tf. kyrkoherde Torvild Evensson: 0707-74 95 58, torvild.evensson@svenskakyrkan.se

Lärarförbundet: Sofia Hernqvist, 0702-472599, sofia.hernqvist@kmr.se