Coronakrisen, coronavirus, virus, handdesinfektion, handsprit, alkogel, alcogel, hygien, händer, tvätta, covid-19
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Nytt gällande gudstjänster och evenemang i Kvistofta församling efter 19 augusti

Riskbedömning med anledning av gällande restriktioner.

För arrangemang inomhus sitter vi enbart ett stort eller två små sällskap i varannan bänk. Vi håller en meters avstånd mellan olika sällskap.

För arrangemang utomhus ska avstånd på en meter kunna hållas. Vid dåligt väder är det kyrkorummet arrangemanget flyttas till.

För hyra av våra församlingslokaler är maxantalet i lokalerna 50 personer eftersom det enligt de restriktioner som gäller i nuläget är 50 personer vid privata sammankomster.

Vi följer kontinuerligt myndigheternas presskonferenser och FHM:s restriktioner och kommer vid behov att göra en ny riskbedömning på kort varsel.

Per Hjelmgren, tf kyrkoherde