Sommarmusik

Årets sommarmusik bjuder på en härlig blandning av klassiska pärlor, musikalfavoriter, modern pop, jazz, folkmusik, latinamerikanska rytmer och psalmtolkningar. Tisdagar 19:00 i Kungsbacka kyrka. Det är församlingens största kyrka och vi kan lätt sprida ut oss i bänkarna. Till varje konsert släpps 40 gratisbiljetter. Biljetterna kan hämtas en vecka innan respektive konsert, i Kyrkcaféet vardagar 10:00-14:00.

7 JULI 19:00 I KUNGSBACKA KYRKA

Stjärnfyllda duetter i sommarkväll
Emelie Sundborn sopran, Rikard Flink tenor och Maria Blåberg piano bjuder på sånger från de stora världsscenerna och ur den svenska musikskatten. Egna tolkningar av musikalfavoriter blandas med duetter framförda av bland annat Andrea Bocelli, Celine Dion, Peter Jöback och Benny Anderssons orkester.
Biljetter släpps 30 juni.

21 JULI 19:00 I KUNGSBACKA KYRKA

Absolute music: Bach, Brahms och Mendelssohn
Orgelkonsert med Lars Storm. Musik av 1800-talets ikoniska företrädare för den absoluta musiken: Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms och Felix Mendelssohn Bartholdy. Biljetter släpps 14 juli.

28 JULI 19:00 I KUNGSBACKA KYRKA

Mmm... Mozart, Mendelssohn m.m.
TrioVi spelar musik för violin, viola och piano av en mycket ung Mendelssohn, en något äldre Mozart samt diverse smått och gott av Sjostakovitj, Piazzolla m.m. Kajsa Linemark-Andersson, Jan Svensson och Leena Arvidsson. Biljetter släpps 21 juli.

11 AUGUSTI 19:00 I KUNGSBACKA KYRKA

Trio Gentle Rain
De tre musikanterna bjuder på bland annat psalmer, folkmusik, jazz och latinamerikanska rytmer. Simon Westman, piano. Martin Sundström, kontrabas. Tobias Hedlund, slagverk. Biljetter släpps 4 augusti.

23 augusti 19:00 (OBS söndag) I KUNGSBACKA KYRKA

Du är vinden
Alma Fridolfsson kvartett bjuder på ett program som varvar finstämda sommarsånger med nya tolkningar av kända psalmer. Alma Fridolfsson, sång. David Eckerstein, piano. Viktor Lundin, kontrabas. Edvin Fridolfsson, trumset. Biljetter släpps 18 augusti.

Välkommen till Sommarmusik i Kungsbacka kyrka

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner där inte fler än 50 personer får vistas samtidigt i lokalen.

• Handsprit finns tillgängligt vid ingången
  • Vi undviker fysiska hälsningar
  • Vi respekterar avståndet till varandra
  • Vi sitter på markerade platser
    Är ni från samma familj kan ni sitta bredvid varandra. Annars sitter vi åtskilda i kyrkbänkarna.
  • Vi går ut genom sidodörren.
    Kollekten lämnas i en korg på vägen ut.

.............................................................................................................

I samarbete med Sensus.

hämta din biljett i kyrkcaféet

Biljetterna kan hämtas en vecka innan respektive konsert, i Kyrkcaféet vid Kungsbacka kyrka. Öppet vardagar 10:00-14:00.

Brittinger Einarsson

Arbetsledare, Kantor