Foto: Mona Davidsson

Mötesplats - året om

Några minuters promenad från Kastalakyrkan finns vår kolonilott, där alla är välkomna. Hit kan du komma när du vill, träffa bekanta och prata en stund, och hjälpa till med odlingarna.

Ett par bänkar och ett bord, några odlingslådor - det blir en enkel och kravlös mötesplats.
Församlingens kolonilott ligger i området Iskällan vid älven, nr 86. Det är en mötesplats som är öppen alla dagar. Du kan ta med dig kaffe och en bok och bara koppla av en stund med solsken och fågelkvitter.
I somras var kolonilotten extra uppskattad - många som valt att undvika inomhusaktiviteter sökte sig hit för att pyssla med odlingarna och njuta av naturen. Och under hösten förbereder vi inför vintervila, och för nästa års växtlighet.
Är du intresserad av att odla? Har du förslag inför nästa säsong? Här finns plats att så både blommor och kryddväxter.
Det vi odlar tar vi tillvara i Kastalakyrkan, till exempel blommor till altarbordet.

Vill du veta mer? Kontakta diakon Ingela Lönn, tel 0303-377033.