Messy Church

Messy Church fortsätter på söndagar. Välkommen till en eftermiddag med lek, samling och aktiviteter - och du slipper laga söndagsmiddag!

Vad gör vi?

Vi brukar börja med fruktstund i Kyrkstugan på Gamla torget. Sedan blir det lek, pyssel, aktiviteter, sång och samling i och kring Kungälvs kyrka. Vi avslutar med att vi äter tillsammans.

Messy Church är ett koncept från England och meningen är att vi får mötas över åldersgränserna för gemenskap och nya sätt att upptäcka kyrkan.

Alla åldrar välkomnas - barn kommer med vuxen. Det är gratis och man behöver inte anmäla sig - Bara kom!

Kommande tillfällen 2019:

Söndag 15 september kl 15-17: Tema ”Vi bygger”. Vi äter köttbullar och makaroner med äppelpaj med vaniljsås till efterrät.
Söndag 27 oktober kl 15-17: Tema ”Hjältar”. Kom gärna utklädd! Vi äter tacos med glass till efterrätt.

Christina Carlsson

Kungälv-Ytterby församling

Kungälvs kyrka och församlingshem, Barn och familj, Kastalakyrkan, Familjediakon

Klara Laurell