Messy Church

Messy Church fortsätter på söndagar. Välkommen till en eftermiddag med lek, samling och aktiviteter - och som avslutning äter vi tillsammans!

Vad gör vi?

Vi brukar börja med fruktstund i Kyrkstugan på Gamla torget. Sedan blir det lek, pyssel, aktiviteter, sång och samling i och kring Kungälvs kyrka. Vi avslutar med att äta tillsammans.
Denna gången är temat ”Hur var namnet?”, och vi skapar och pratar om namn – våra egna, Jesus namn och vad vi får heta som Guds barn.
Messy Church är ett koncept från England och meningen är att vi får mötas över åldersgränserna för gemenskap och nya sätt att upptäcka kyrkan. (Se faktaruta)
Alla åldrar välkomnas - barn kommer med vuxen. Det är gratis och man behöver inte anmäla sig - Bara kom!

Kommande tillfällen 2020:

Söndag 26 april kl 15.00.

Martina Asplund

Församlingassistent, Kungälvs kyrka och församlingshem, Barn & Familj

Christina Carlsson

Kungälvs kyrka och församlingshem, Diakon