Kungälv-Ytterby församling

Prata med oss

Kontakt

Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Föräldracafé: Livsnära möten

Två gånger per termin bjuder Kungälv-Ytterby församling in till föräldracafé. Här får du inspireras och samtala med andra kring frågor om föräldraskapet och livet i stort.

Kommande program:

Tillsammans är det nya själv! - Att leva ett gott liv som förälder

Kungälvs församlingshem måndag 13 november kl 19

Cajsa Tengblad

Gäst: Cajsa Tengblad, hälsopedagog och diplomerad coach. Cajsa skriver också böcker och föreläser, bl.a. om att förebygga psykisk ohälsa.

Som förälder är du en av de viktigaste personerna i världen för ditt barn. Men vad kan du skicka med barnet på livsresan? Hur hjälper vi barnet till en sann självbild, ett gott självförtroende och en tillräckligt god självkänsla?

Cajsa Tengblad har skrivit den bok hon själv har saknat, en bok som inte handlar så mycket om hur vi ska bemöta våra barn, utan mer om hur vi som föräldrar, oavsett livssituation, ska ta vårt liv på allvar, leva för att må bra och få ett gott liv - och på så sätt vara positiva förebilder för våra barn. En föreläsning utan filter om det härliga och ibland besvärliga livet som förälder.

Fri entré - Anmälan behövs senast dagen före till Ulrika eller Christina (se nedan). 

 

Ulrika Algesund

Ulrika Algesund

Kungälv-Ytterby församling

Barn och familj, Ytterby kyrka och församlingshem, Familjediakon

Direkt: 0303-37 70 64

Mobil: 073-707 70 09

Christina Carlsson

Christina Carlsson

Kungälv-Ytterby församling

Kungälvs kyrka och församlingshem, Barn och familj, Kastalakyrkan, Familjediakon