Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling

Bönegrupper

Att vara med i en bönegrupp kan vara ett bra komplement till gudstjänsten. I en mindre grupp får vi chansen att vara mer personliga och ge stöd åt varandra. Välkommen att vara med i någon av Kungälvs och Ytterbys bönegrupper.

Bönegrupp, hemgrupp, cellgrupp. Ibland kan det kallas lite olika. I bönegruppen får vi tillsammans skapa vi en oas där vi kan lägga fram det som personligen känns angeläget och i bön lyfta fram det inför Gud. En plats där vi kan ställa frågor som ligger oss nära, samtala med varandra, lovprisa Gud och ha gemenskap. Det finns idag flera bönegrupper i Kungälv och Ytterby. Ta kontakt med någon här nedan så kan de förmedla vidare kontakter:

Kungälv:

Jonas Edsberger, telefon 0303-37 70 34

Ytterby:

Sven-Börje Andersson, telefon 0303-37 70 63

Är du mamma och kristen?

I Ytterby träffas en grupp mammor för bön och samtal där vi stöttar varandra i stort och smått. Är du intresserad, kontakta Ulrika Algesund, tel 0303-37 70 64. Vill du bara att hjälper dig att be för något, hör av dig!