Bön och andakt

I våra kyrkor finns flera tillfällen till bön, andakt och mässa under veckan - både morgon, middag och kväll. Välkommen!

morgonbön

Välkommen till morgonbön på fredagar kl 8.45 i Kungälvs kyrka. Vi ber tidebön - en enkel växelläst bön tillsammans. En fredag i månaden är det också mässa med möjlighet till nattvard.

middagsbön

I samband med olika verksamheter i våra kyrkor bjuder vi också in till middagsbön.

Kastalakyrkan: Tisdagar kl 12 (i samband med Våffelcaféet kl 10-12) och Torsdagar kl 12 (i samband med Öppen kyrka kl 10-12).
Ytterby församlingshem: Torsdagar kl 12 (i samband med Öppen mötesplats kl 10-13).
Munkegärdekyrkan: Middagsbön enligt tidgärden (en enkel växelläst bön) måndag-fredag kl 12.30 när vi finns i huset. På torsdagar fortsätter middagsbönen med sopplunch.

kvällsmässa

Kastalakyrkan: Kvällsmässa varje tisdag kl 20.30.
Ytterby kyrka: Kvällsmässa ca en söndag i månaden kl 18.
Kungälvs kyrka: Pilgrimsmässa eller läst mässa ca en onsdag i månaden kl 18.