Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Upplevelsekonfa i Kumla

Vem gillar inte att få umgås med härliga kompisar och få vara med om en massa fina upplevelser tillsammans? Välj konfirmation i Kumla med en blandning av roliga läger och resor, skapande, lekar och samtal om livets alla frågor.

I Upplevelsekonfa kombinerar vi konfirmationsläsningen med olika aktiviteter. Vad sägs om helgövernattning, upplevelsevandringar, träffa andra konfirmander på en konfadag i Strängnäs och åka på en Tysklandsresa! Helt enkelt, hänga med i en grupp med skön blandning av skratt och allvar.

Under konfirmationstiden träffas vi kontinuerligt ungefär en gång i månaden och i april planeras en resa till Tyskland där vi får uppleva kultur, religion, historia och nöjen.

Konfirmationen blir söndag 23 maj, kl 14:00 i Kumla kyrka.

Alla kan delta

Konfirmationstiden med alla träffar, upplevelser, lägerresa och konfirmation är kostnadsfri.

Fyll i anmälningsformuläret på www.svenskakyrkan.se/kumla/konfirmation
Anmäl dig senast 21 augusti 2019.

Infomöte

Vi berättar mer om upplägget för konfaträffarna på vårt första infomöte för konfirmander och vårdnadshavare.
Tisdag 3 sept
kl.18:30-19:30 i Kumla församlingshem