Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Ungdomsgården i Gula huset - för dig mellan 13-18 år

Har du inget att göra på fredagskvällarna? Då kan du alltid göra ett besök på kyrkans ungdomsgård! I det gula huset, strax söder om Kumla kyrka, hittar du oss varje fredag mellan 18.00-22.00.

På ungdomsgården kan du till exempel spela spel, TV-spel, hänga med kompisarna, spela fotbollsspel och pyssla.

Du kan också se på TV eller film, fika, snacka med äldre ledare, bara softa och hänga, köpa smaskigt godis eller fika.

På första träffen (6 september) kan du vara med och bestämma om det är nåt särskilt du skulle vilja att vi gör under terminen!

Så missa inte den! Varmt välkommen!

Fredagar 18:00-22:00

i Gula huset

Ungdomsgården

Fredagar 18:00-22:00 i Paradiset (Gula huset nära Kumla kyrka)

På Ungdomsgården är det alkoholfritt och drogfritt.

My Wängdahl

Barn och ungdom - Fritidsledare