Språkcafé - en öppen mötesplats för vuxna

Språkcaféet är en öppen mötesplats för vuxna. Här finns plats för alla olika språk, kulturer och religioner som finns i Kumla.

Språkcaféet är en öppen mötesplats för vuxna. Här finns plats för alla olika språk, kulturer och religioner som finns i Kumla.

Det är också till för att du som är ny i Sverige ska få chans att umgås med svensktalande - öva dig i språket över en kopp kaffe eller te.

Vi träffas i Paradiset (gula huset nära Kumla kyrka)
Torsdagar kl. 15:00 - 17:00

Vårt språkcafé i Kumla församling är uppmärksammat i Sydnärkenytt. Läs gärna mer om caféet, vad det är och hur du går tillväga om du vill ställa upp som ideell :)

Kom och träffa andra mäniskor, lyssna, fika och prata.

Välkommen!

För mer information, kontakta Kerstin Nilsson-Eskilsson på tel: 070-406 08 76 eller präst Veronica Andersson.

Veronica Andersson