Other languages with Google Translate

Sportkonfa

Du platsar, det finns en plan för dig! Svenska kyrkan i Kumla hänger på när Sveriges största idrottsläger -Stadium Sports Camp- anordnas i Halmstad sommaren 2018. En unik möjlighet att kombinera ditt innebandyintresse eller din nyfikenhet för olika sporter med konfirmation.

Gillar du att röra på dig och t.ex. spela innebandy eller pröva olika sporter? Då är Sportkonfa något för dig! Vi träffas ungefär en gång i månaden. På sommarlovet åker vi tillsammans till Stadium Sports Camp i Halmstad.

Sportkonfa är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Kumla, Ekeby IF Innebandy och Stadium Sports Camp i Halmstad. Det är inget krav på att vara med i ett innebandylag för att vara med, och du måste inte heller vara bosatt i Kumla. Alla får vara med! (som är födda 2005.) Gruppen startar i maj 2019.

Konfirmationshelg blir efter påsk 2020.

Här kan du läsa mer om programmet för träffarna våren 2018.

Alla kan delta

Innebandykonfa med alla träffar, upplevelser, Stadium Sports Camp och konfirmation är kostnadsfri.

Daniel Brodén

Barn och ungdom - Församlingspedagog