Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Innebandykonfa

Du platsar, det finns en plan för dig! Svenska kyrkan i Kumla hänger på när Sveriges största idrottsläger -Stadium Sports Camp- anordnas i Halmstad under sommaren. En unik möjlighet att kombinera ditt innebandyintresse med konfirmation.

Gillar du att spela innebandy? Då är Innebandykonfa något för dig! Vi börjar i november och träffas ungefär en gång i månaden. Vi reser bland annat till Stockholm och tittar på SM-finalerna i innebandy. På sommarlovet åker vi tillsammans till Stadium Sports Camp i Halmstad. 

Innebandykonfa är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Kumla, Ekeby IF Innebandy och Stadium Sports Camp i Halmstad. Det är inget krav på att vara med i ett innebandylag för att vara med, och du måste inte heller vara bosatt i Kumla. Alla får vara med! (som är födda 2005.) Gruppen startar i novembe 2019.

Konfirmationen blir 4 juli, kl.14:00 i Kumla kyrka.

Alla kan delta

Innebandykonfa med alla träffar, upplevelser, Stadium Sports Camp och konfirmation är kostnadsfri.

Anmälan

Anmäl dig senast 21 august 2019 genom att fylla i formuläret på www.svenskakyrkan.se/kumla/konfirmation 

Infomöte

Vi startar med ett infomöte för konfirmander och vårdnadshavare. Välkommen onsdag 13 nov, kl.18:30-19:30 i Kumla kyrka. För dig som vill delta firar vi veckomässa från kl.18:00.

Daniel Brodén

Daniel Brodén

Svenska kyrkan i Kumla

Barn och ungdom - Församlingspedagog