Innebandykonfa

Du platsar, det finns en plan för dig! Svenska kyrkan i Kumla hänger på när Sveriges största idrottsläger -Stadium Sports Camp- anordnas i Halmstad sommaren 2018. En unik möjlighet att kombinera ditt innebandyintresse med konfirmation.

Gillar du att röra på dig och spela innebandy? Då är innebandykonfa något för dig! Vi träffas en helg i månaden. I januari blir det en vintersporthelg i Romme Alpin. På sommarlovet åker vi tillsammans till Stadium Sports Camp i Halmstad.

Innebandykonfa är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Kumla, Ekeby IF Innebandy och Stadium Sports Camp i Halmstad. Det är inget krav på att vara med i ett innebandylag för att vara med, och du måste inte heller vara bosatt i Kumla. Alla får vara med! (som är födda 2004.)

Konfirmationshelg blir 7-8/7 2018.

Här kan du läsa mer om programmet för träffarna våren 2018.

Alla kan delta

Innebandykonfa med alla träffar, upplevelser, Stadium Sports Camp och konfirmation är kostnadsfri.

Ida  Kaasalainen

Ida Kaasalainen