Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Särskolekonfa

Vem är jag? Vad är meningen med livet? Har du frågor som du söker svar på? Sök dem tillsammans med oss genom sång, musik, utflykter, många skratt och mycket mer!

Gruppen riktar sig till dig som går i särskolan. Särskolekonfa är en grupp för dig
som vill ha något extra, med tydlig struktur och konkret innehåll. Vi samtalar, sjunger, dramatiserar och upplever med alla våra sinnen. Vi åker på en upplevelseresa anpassad för gruppen.

Konfirmationshelg ännu ej bestämd.

Hör av dig om du är intresserad.

Ulrica Grafe

Barn och ungdom - Pedagog