Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Musikgrupp i Hardemo

För dig som går i årskurs 4-7 och gillar musik, att stå i rampljuset eller fixa bakom scenen. Kom och häng med, du som gillar sång, dans, skådespeleri, instrument eller kulisspyssel.

Musikgruppen träffas varje onsdag i Hardemo sockenstuga.

Onsdagar kl.15:30 - 17:30. (terminsstart v.36)

Hardemo sockenstuga

Vi inleder varje tillfälle med att äta ett mellis och prata om allt som har hänt sedan sist vi sågs. Vi bestämmer vad vi ska göra under eftermiddagen och sätter igång. Vi kan arbeta med att t.ex. sätta upp en musikal tillsammans.

Vi tycker att det är viktigt att vi har kul tillsammans och att alla mår bra och att vi peppar varandra i gruppen. Ledare för gruppen är My Wängdahl som arbetar som fritidsledare med stort intresse för sång och musik. Varannan vecka kommer också vår kyrkomusiker Elain Olsson att vara med.

Anmäl genom att fylla i anmälningsformuläret här nedan eller skicka uppgifterna som efterfrågas i ett sms till My Wängdahl. (se kontaktuppgifter längre ner)

Anmälan till musikgrupp

My Wängdahl