Kyrkans Unga

Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi erbjuder grupper för barn i förskoleklass t o m åk sex. Välkomna!

Livet är fullt av saker som väntar på att bli upptäckta. Vi i kyrkan har något alldeles speciellt som vi vill dela med oss av: att du alltid älskad precis som den du är! Vi vill att Kyrkans Unga ska vara en plats där alla känner sig välkomna. Här finns plats för både skratt och allvar, lek och samtal.

Vi inbjuder alla barn från förskoleklass och uppåt att delta i våra Kyrkans Unga grupper.

Vi planerar terminens aktiviteter tillsammans. Exempel på vad vi hittar på är: pyssel och lekar - både ute och inne, bakning, bowling, sång och musik. Förutom träffar varje vecka inbjuder vi också till ”öppet hus” under höst och sportlov. Vi gör även roliga utflykter och arrangerar övernattningar och läger!

I alla våra grupper har vi alltid en kort andakt/samling där vi delar med oss av vår kristna tro och tradition.

Några gånger varje termin inbjuder vi till familjegudstjänster i våra kyrkor -  då är kyrkans unga aktiva och hjälper till med planering och förberedelse.

Välkommen!

Kyrkans Unga

Observera! Vi har anmälan till våra grupper. Anmäl till respektive kontaktperson.

Kumla

Fredagar kl. 14:00-17:00 (åk 4-6) HIP - Häng i Paradiset

Kontakt: Anna Karlsson, församlingspedagog

Ekeby