Enastående föräldrar

Lever du som ensamstående mamma eller pappa i din familj? Eller känner du dig ensam i föräldrarollen? I så fall är du varmt välkommen till vår öppna samtalsgrupp för enastående föräldrar!

Öppen samtalsgrupp - sista tisdagen i månaden
Vi träffas några tisdagskvällar mellan kl 18:00-20:00 i Paradiset. Vi låter de goda, svåra, djupgående och idérika samtalen få ta sin plats. Vi samtalar om glädjeämnen och svårigheter med att vara ensamstående eller uppleva sig som ensamstående i en relation.
Det är vår förhoppning att du som förälder kommer med (utan barn) och nätverkar tillsammans med andra. Gruppen byggs av dess deltagare och du är varmt välkommen med!

Med förhoppning om att vi ses!

Enastående föräldrar

Paradiset (gula huset bredvid Kumla kyrka)

Sista tisdagen i månaden, enligt schema.
Klockan 18:00-20:00

Har du frågor, kontakta diakon Ing-Marie Rice Edsbrand.

Ing-Marie Rice Edsbrand