KiT - Kors i Taket

KiT är ungdomsgruppen i Kumla pastorat - häng på vettja!

Vi träffas varje onsdag i samband (vi följer skolans terminer) med veckomässan i Kumla kyrka kl.18.00. Därefter fortsätter vi i "Paradiset" /Kumla församlingshem  kl.18.30-21.00.

Vi arrangerar allt från diskussionskvällar kring Bibeln och tro till bowling och pulkakvällar och nobelfest. Dessutom åker vi på läger några gånger om året!

KiT är en del av Svenska kyrkans unga, vilken är en demokratisk organisation för barn och ungdomar inom Svenska kyrkan. Vi har en egen styrelse och en egen ekonomi. Alla medlemmar är välkomna att komma med förslag på roliga grejer att göra under terminen.

Vi är ett härligt gäng och du är varmt välkommen att haka på!

Mer info om Kit

KiT (från åk 7 och uppåt)

Ungdomsgruppskvällen startar alltid med veckomässa i Kumla kyrka kl.18:00. Därefter fortsätter kvällen i Paradiset (gula huset brevid kyrkan) fram till 21:00.

Madeleine Pålsson

Barn och ungdom - Fritidsledare