4/9-22 söndag Gospeldag i Kila kyrka med Anki & Magnus Spångberg

10.00-16.45 Övning 18.00 Konsert

Gospeldag med avslutande konsert i Kila kyrka

Kumla-Tärna-Kila församlingar och Gospelkören KAOS har glädjen att meddela att Anki & Magnus Spångberg kommer till Kila i september för att hålla i en gospeldag med alla som är intresserade!

Du övar hemma med material du får tillgång till efter anmälan och betalning. Lördag 3/9 kl 14-17 har vi en förberedande repetition i Kila prästgård för dem som vill (utan Anki & Magnus).

Ta chansen att vara med - det kommer att bli en härlig upplevelse!

Här på sidan hittar du:

• Information om kostnad och betalning
  • Program för dagen
  • Information om citrusallergi
  • Länk biljettbokning (sidan är inte klar - uppdateras inom kort)
  • Formulär för anmälan
  • Kontaktuppgifter körledare

Kostnad och betalning

Kostnaden för dagen är 350 kr. I deltagaravgiften ingår noter, ljudfiler, lunch och enkelt fika. Du får en länk till materialet när du fyllt i dina uppgifter i formuläret nedan och swishat 350 kr till: 123 471 67 18 (Gospelkören KAOS). Om du skickar en skärmavbild av din swish till 073-773 28 55 (Ulrika Larsson) så kommer materialet fram snabbare.

I deltagaravgiften ingår noter, ljudfiler, lunch och enkelt fika.

4/9 Program för dagen

10.00 Övning
11.15 fika
11.30 Övning
12.30 Lunch
14.00 Övning
16.45 Paus
18.00 Konsert/gudstjänst

Information om allergi

Då vi har en deltagare som är mycket allergisk mot citrusfrukter (även luftburet) behöver alla tänka på att inte handskas med, eller äta någon form av citrusfrukt, under dagen. Gäller förstås även på lördagen om man är med då.

Länk till biljettbokning (sidan är inte klar - uppdateras inom kort)

Anmälan till Gospeldagen i Kila 4 september. Länk till materialet får du när du fyllt i nedanstående formulär och swishat 350 kr till: 123 471 67 18 (Gospelkören KAOS). Om du skickar en skärmavbild av din swish till 073-773 28 55 (Ulrika Larsson) så kommer materialet fram snabbare. I deltagaravgiften ingår noter, ljudfiler, lunch och enkelt fika. VÄLKOMMEN!

Jag är: