Vi finns här för dig!

Även om flera verksamheter är omställda, inte inställda på grund av Corona-viruset, fortsätter Kulla pastorat att finnas till för dig!

Vi hjälper till med:
* Handla mat
* Hämta medicin på apoteket
Kontakta diakon Annika E Olshov: 070 - 260 82 99

Walk and talk:
Låt oss gå på en promenad tillsammans och prata om livet. Våra diakoner träffar dig gärna. Kontakta diakon Annika E Olshov: 070 - 260 82 99

På grund av Coronaviruset ställer Kulla pastorat tills vidare in all verksamhet för äldre. De verksamheter som berörs är:

FARHULT – Café Drop-in, Passionsandakterna, Bibelsamtalen, Kyrkokören, andakter och caféer på Revalyckan

VÄSBY – Syföreningen, Våffelcafé, Vuxenundervisningen, Lekmannakåren, musikandakter på Väsbyhemmet

LERBERGET – Sopplunchen, Tisdagsträffen, Bibelsamtal, Cafè Lerberget, Kyrkokören, Gospelkören

VIKEN – Växtkraft, Lekmannakåren, Old Singers, Laudate, Sopplunchen, andakter på Vikhaga

Vad gäller övrig verksamhet följer vi i nuläget Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar informationen på hemsidan kontinuerligt.
........................................................................................

Vi önskar att vi alla hjälps åt att hantera de riktlinjer vi får via myndigheterna i dessa tider. Därför ber vi dig att:
* undvika hälsningar med närkontakt (ta i hand, kram eller liknande)
* tvätta dina händer noga med tvål och vatten en extra gång
* har du förkylningssymtom rekommenderas vi av myndigheter att hålla oss hemma

När vi påminner om detta gör vi det i respekt för de grupper som skulle drabbas hårdast av detta virus.

Tack för hjälpen!