Säsongsarbetare 100 % april-okt

Om arbetsgivaren och verksamheten
Kulla pastorat består av fem kyrkor samt fyra kyrkogårdar som är belägna i Väsby, Viken, Farhult, Jonstorp. Tillkommer gör även samarbetskyrkan i  Lerberget med utemiljö samt våra prästgårdar och församlingshem. På kyrkogårdarna arbetar 6 helårsanställda, 1 heltids kyrkogårdsarbetare samt 4-6 säsongsanställningar.

Om arbetet
Nu söker vi en kyrkogårdsarbetare 100 % till Väsby kyrkogård för säsong 2023. Det är ett utomhusarbete och kan tidvis innebära stor fysisk ansträngning. De vanligaste arbetsuppgifterna är häckklippning, ogräsbekämpning, gräsklippning.

Kravspecifikation
B-kort krävs. Lägst 18 år. Meriterande om du har trädgårds- eller anläggningsutbildning och/eller erfarenhet av kyrkogårds, park, eller anläggningsarbete.

Varaktighet/Arbetstid                                       Arbetsgivare
Heltid                                                                   Kulla pastorat
Säsong 8 månader (april-okt)                          S:t  Andreas väg 40
                                                                            26357 Höganäs