På gång i Lerbergets kyrka

Här kan du läsa om större evenemang som är på gång i Lerbergets kyrka.

Gospelalpha - en grundkurs i kristen tro. Läs mer här

- Insamlingskampanj i Lerbergets kyrka -
Alternativ till LERBERGETS LOPPIS 2020

Ända sedan Lerbergets kyrka byggdes 1982 har Lerbergets Loppis arrangerats årligen till stöd för olika ändamål. Framför allt EFS olika projekt i Östra Afrika. Behoven är fortfarande stora.

I år finns det ingen möjlighet att ordna en vanlig Loppis under säkra former. Men du kan ändå vara med och hjälpa!

1 Skänk gärna ett bidrag till insamlingen via
Swish 123 680 27 89 eller BG 193-0874. Märk med "Kampanj".

2 Lördagen den 29 augusti kl. 12-15 är du välkommen till Lerbergets kyrka för att under säkra former äta äppelkaka, köpa lotter och få mer info om årets insamling.

3 Lerbergets alternativa Loppis - online
Du har fortfarande möjlighet att rensa förrådet, låta någon annan få glädje av sakerna och låta pengarna gå till välgörande ändamål.
T.ex. via Tradera eller Höganäs köp och sälj. Låt köparen betala direkt till Swish 123 680 27 89 eller BG 193-0874. Märk "Kampanj". Dela gärna din länk i detta event. Auktioner på Tradera avslutas förslagsvis kl 15.00 lördagen den 29 augusti. #lerbergetsloppis

Nästa år hoppas vi att vi kan ses som vanligt.
www.efs.nu/projekt/aira-sjukhus/
www.efs.nu/projekt/tee-i-etiopien-och-tanzania/