Messy church i Lerbergets kyrka

Välkommen till kvällar som präglas av enkelhet, kreativitet och gemenskap där vuxna och barn äter och skapar tillsammans. En gemenskap som rymmer både tro och tvekan, dit alla är välkomna, och där vi hoppas att du ska känna dig hemma.

Välkommen till terminens sista Messy Church för hela familjen och alla åldrar! Fredagen den 2 december kl. 18.00-20.00.

Messy Church Christmas Edition – Betlehem Tur o Retur.

I Lerbergets kyrka firas det gudstjänst varje söndag klockan 10.00
Men kyrkan är så mycket mer än bara söndag förmiddag. Hela veckorna fylls kyrkan av körer, träffar för daglediga och barngrupper. Lerbergets kyrka är kyrkan mitt i byn, mitt i livet, där vi tillsammans kan få dela frågor, hopp, sammanhang och glädje.

Fredagen den 2 december kl. 18.00 är alla åldrar välkomna till Messy Church där barn och vuxna äter och skapar tillsammans. Kvällarna präglas av enkelhet, kreativitet och gemenskap. Alla åldrar är välkomna. Så kom själv eller ta med familjen och/eller en vän och var med!

Preliminärt schema
18.00 Vi fixar det sista med maten tillsammans, eller pysslar på temat, eller övar in en sång.
18.30 Mat (till självkostnadspris)
19.30 Sång och kort samling på dagens tema
20.00 Slut

Vänligen anmäl dig här senast onsdagen den 30 november. Välkommen!