Kyrkans klassiker

Välkommen till en presentation och start för Kyrkans klassiker - en fördjupning i tro och liv!

Säkert känner du till termen från idrottsvärlden - en klassiker är att utmana sig själv att under ett kalenderår åka skidor i Vasaloppet, simma i Vansbro, springa Lidingöloppet och cykla Vätternrundan!

Sedan en tid tillbaka finns det också en Kyrkans klassiker! Den innebär att man under ett kalenderår går i 12 gudstjänster, läser ett antal centrala bibeltexter, ber och tränar sig i omtanke om andra. Man kan göra klassikern på egen hand genom att gå in på kyrkklassiker.se och ladda ner foldern men vi vill gärna erbjuda att göra det tillsammans med andra!

Följande träffar är planerade under våren:
Tisdag 28 februari kl 18.00 i Vikens kyrka – Introduktion och vägledning
Tisdag 28 mars kl 18.00 i Vikens kyrka - Påskens händelser
Tisdag 9 maj kl 18.00 i Vikens kyrka – om Bön

Kyrkan sponsrar med en bibel till varje deltagare och efter avslutad klassiker får man ett diplom av biskopen i Lund! Vi hoppas på en spännande resa i trons värld, samtal och delande!

Välkommen!

Eva Gullmo, präst leder träffarna, har du frågor kontakta henne eva.gullmo@svenskakyrkan.se

Anmälan görs nedan