Församlingsdag på Bibelns värld - 5 juni

Pingstdagen den 5 juni hoppas vi på fint väder och välkomnar alla åldrar att följa med församlingen i Lerbergets kyrka till en gemensam eftermiddag i Bibelns Värld i Starby (utanför Ängelholm).

Alla har kanske inte möjlighet att besöka bibelns historiska platser i Israel/Palestina.
Därför får vi här på hemmaplan en unik möjlighet att uppleva miljöerna och under erfaren ledning låta Urban Lennartsson, präst och mångårig reseledare, guida oss i de stora berättelser i liten skala.

Efter många års research och besök på olika platser runtom i världen valde Urban Lennartsson och Svenska Bibelsällskapet att börja med att bygga från grunden
med detaljrika och autentiska modeller av Jerusalem under nya testamentets tid, här i Skåne.

Preliminärt tidsschema
10.00 Gudstjänst i Lerbergets kyrka
11.20 Förstärkt kyrkfika
12.20 Avfärd mot Starby (vi samåker i egna bilar)
13.00 Guidning i Bibelns Värld (inkl. kaffe och kaka)
ca 17.00 Tillbaka i Lerberget

Priser:
Vuxen (från 14 år) : 100 kr
6-13 år: 50 kr (0-5 år: gratis)

Läs mer om Bibelns värld här
Se vår Facebookevenemang här

Anmäl här

Hör gärna av dig med frågor till Jonas Engström.

Planeringsgruppen
Jonas Engström, Anders Johansson, Gunnel Müntzing