Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Följ med och se!

Kulla pastorat erbjuder en möjlighet att fördjupa dig i vad kristen tro står för och vad den kan ha för betydelse i ditt liv. Vi ger också en kurs om kyrkorummets alla detaljer och det heliga rummet. Välkommen med på en av våra kurser!

Fördjupning

Ta chansen att fördjupa dig och reflektera vad kristen tro står för och vilken betydelse den kan få ha i ditt liv. Oavsett om du gått i kyrkan hela ditt liv eller precis börjat fundera på de existentiella frågorna så är du är välkommen precis som du är. Genom samtal och studier tar vi oss igenom de grundläggande delarna av den kristna tron. Samtalsledare är präst Monica Ivarsson.

Vi erbjuder två olika alternativ.

Söndagar kl. 14.00-16.00 i Väsby prästgård
15 december

Onsdagar kl. 14.00-16.00 i Väsby prästgård

Tanken är att grupperna fortsätter in på det nya året.

Anmälan senast fredag 13 september
För mer information och anmälan, kontakta Monica Ivarsson, 0703-33 30 13 eller monica.i.ivarsson@svenskakyrkan.se

Upplev kyrkan

Kyrkorummet innehåller många symboler och många olika rum.
Vad betyder de och vad är ett heligt rum. Mötet med det heliga kan vara en omvälvande upplevelse. Under fem söndagar upplever och utforskar vi kyrkorummet. Vi försöker att ”fånga” och uppleva det heliga genom olika vandringar, meditation och stillhet.

Vi träffas söndagar mellan kl.14.30- 16.30 för att avsluta dagen med församlingens gudstjänst kl.17.00.

8 december

För mer information och anmälan, kontakta Elsa-Kerstin Norberg: 042-36 06 54 eller elsa-kerstin.norberg@svenskakyrkan.se