Allt inför kyrkovalet 2021

Här finner du allt som du behöver veta inför kyrkovalet: nomineringsgruppernas tankar, praktisk information och en hel del annat!

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här. Här ser du en nedräkning till valet:

I Kulla pastorat är vi stolta över det gudstjänstliv och den verksamhet vi har. Det bästa är att du är del av det! I filmen ser du mer om vem vi är:

Här kan du söka efter vem som ställer upp i valet till kyrkomötet och stiftsfullmäktige. Här hittar du även kandidaterna till kyrkofullmäktige i övriga Sverige.
Här kan du läsa om nomineringsgrupperna som ställer upp i Kulla pastorat.

Mer information om valet finns på Svenska kyrkans hemsida
Here you can learn more about the election in other languages.