Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

För vuxna i Väsby

Vi har flera samlingar i veckan för vuxna. Välkommen till vår syförening, till vår samtalsgrupp eller till lekmannakåren.

Syföreningen

Start 20 januari

Välkommen till fika, samvaro och för dem som vill, att handarbeta. Under ett par timmar varannan måndag träffas vi i Prästgården till härlig gemenskap! Vi ses måndagar jämna veckor mellan kl 14.00-16.00.

Vill du veta mer kontakta Miranda Herrlin, 070- 366 06 54.

Följ med och se

Kulla pastorat erbjuder en möjlighet att fördjupa dig i vad kristen tro står för och vad den kan ha för betydelse i ditt liv. Vi ger också en kurs om kyrkorummets alla detaljer och det heliga rummet. Välkommen med på en av våra kurser! Läs mer här.

Lekmannakåren i Väsby

Välkommen till 2020 års aktiviteter! Vi träffas kl 18.30 i Prästgården i Väsby. Vi inleder med en kort andakt och psalmsång. Kaffe och en finare kaka serveras vi varje tillfälle. Välkommen!

Kontaktpersoner: Kjell Green, ordförande 042-33 15 05, Stina Arvidsson, v ordförande 042-33 12 56, Gunnel Andersson, kassör, 042-33 51 43, Gunilla Pedersen 070-44 14 362

Torsdagen den 23 januari - årsmöte med sedvanliga förhandlingar, därefter sjunger och berättar Leif Ahlberg om Jules Sylvain.

Torsdagen den 20 februari - Konstnär Elsebeth Malmsten är konstnär och har gjort bilder till diplom för Nobelstiftelsen samt annan konst.

Torsdagen 19 mars - Mia Paulsson, värdinna och barnledare i Vikens församling berättar om de bikupor som finns utplacerade på pastoratets kyrkogårdar och den honung som säljs ”Holy honey”.

Torsdagen den 16 april - ” Himmelskt och jordiskt” Gunnel Andersson, Ängelholm, och Elna Stoll, musiker i Väsby församling, sjunger och berättar om en vandring i psalmboken.

Lördagen den 25 april - Stiftskonvent i Åhus

Under maj månad - utfärd, mer information kommer