Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ungdom/konfirmation i Viken

Det är populärt att konfirmera sig i Vikens församling. Vi erbjuder både terminsläsning och sommarläsning.

Soft and Holy

Soft and holy är Vikens församlings sommarkonfirmationsgrupp och passar dig som har mycket att göra under läsåret men ändå vill konfirmera dig.
Läsningen startar när skolan slutar i juni och pågår i tre veckor. En av de tre veckorna åker vi på ett härligt sommarläger som ger upplevelser och minnen för livet.
Inskrivningen sker i oktober 2019 och sedan ses vi några gånger under terminenerna. Konfirmationen äger rum i Vikens kyrka den 5 juli 2020.

Ledare: Annika E Olshov, Eva Gullmo och Helena Morath.

För information, kontakta präst Eva Gullmo 042-36 06 40.

Wild and Holy

Wild and holy träffas torsdagar efter skolan i Kyrkstugan invid kyrkan. Först fikar vi och sedan konfirmationsläser vi till kl 17.00.

Vi kommer också att åka på ett härligt läger en helg under våren 2020. Konfirmationstiden startar i oktober 2019 och konfirmationen är i Vikens kyrka den 10 maj 2020.

Ledare: Eva Gullmo, Annika E Olshov och Helena Morath.

För information, kontakta präst Eva Gullmo 042-36 06 40.