Ungdom/konfirmation i Viken

Det är populärt att konfirmera sig i Vikens församling. Vi erbjuder både terminsläsning och sommarläsning.

Soft and Holy

Anmälan senast den 12 juni, begränsat antal platser. Gruppen är full med det går bra att anmäla sig till reservlistan. Anmäl här.

Soft and holy är Vikens församlings sommarkonfirmationsgrupp och passar dig som har mycket att göra under läsåret men ändå vill konfirmera dig.
Läsningen startar när skolan slutar i juni och pågår i tre veckor. Ett par dagar åker vi på ett härligt läger som ger upplevelser och minnen för livet.
Inskrivningen sker den 11 oktober 2020 och sedan ses vi några gånger under terminenerna. Konfirmationen äger rum i Vikens kyrka 11 juli 2021.

Ledare: Annika E Olshov, Eva Gullmo och Helena Morath.

För information, kontakt nedan. Observera att anmälan görs på länken ovan.
Diakon Annika E Olshov 070-260 82 99
Präst Eva Gullmo - 070 - 389 71 66

Wild and Holy

Anmälan senast den 12 juni, begränsat antal platser. Anmäl här.

Wild and holy träffas torsdagar efter skolan i Kyrkstugan invid kyrkan. Först fikar vi och sedan konfirmationsläser vi till kl 17.00.

Vi kommer också att åka på ett härligt läger en helg under våren 2021. Inskrivningen är den 11 oktober 2020 och konfirmationen är i Vikens kyrka den 9 maj 2021.

Ledare: Eva Gullmo, Annika E Olshov och Helena Morath.

För information, kontakt nedan. Observera att anmälan görs på länken ovan.
Diakon Annika E Olshov 070-260 82 99
Präst Eva Gullmo - 070 - 389 71 66