Ungdom/konfirmation i Lerbergets kyrka

Lerbergets konfirmationsläsning är populär, man läser på vårterminen en gång i veckan och avslutar med ett läger.

Ungdomskvällar - fredagar (jämn vecka) 19.00-22.00

För er som går i åk 9 och uppåt är det fredagskvällar som gäller. Varannan vecka kör vi Ungdomskvällar med roliga upptåg, tävlingar och grymt go´ fika! Gruppen är öppen och det är bara att komma.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se

KONFIRMATION - KONFACTIVE 2020/2021

Finns Gud? Var kommer ondskan ifrån? Vad är en schysst kompis? Väger själen 20 gram? (Så mycket lättar kroppen när vi dör.) Självförtroende och självkänsla? Vem är Jesus? Är Bibeln bara en gammal bok? Hur får man bönesvar? De här frågorna och många fler vill vi tänka kring under konfirmand-tiden.

Konfactive 21 anmäl senast 1 september, begränsat antal platser
Äventyr + läger + träffar + konfirmation = allt på 7 veckor.
Under påsklovet och Kristi himmelsfärd träffas vi intensivt och ses även på tisdagarna däremellan. Vi laddar med äventyr, läger, samtal och funderingar kring livet och Gud. Vi konfirmeras 16 maj i Lerbergets kyrka. I november bjuder vi in till en introkväll för alla som är intresserade.
Ledare. Joel Jarbo, Sara Ivarsson med flera

Nästa konfirmationsgrupp startar under läsåret 2020/21.

Om du vill veta mer om hör av dig till Joel Jarbo 070 - 199 18 08, joel.jarbo@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa mer om konfirmation, vad det är och vad det innebär.