Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ungdom/konfirmation i Lerbergets kyrka

Lerbergets konfirmationsläsning är populär, man läser på vårterminen en gång i veckan och avslutar med ett läger.

Ungdomskvällar - fredagar (jämn vecka) 19.00-22.00

Start: 20 sept

För er som går i åk 9 och uppåt är det fredagskvällar som gäller. Varannan vecka kör vi Ungdomskvällar med roliga upptåg, tävlingar och grymt go´ fika! Gruppen är öppen och det är bara att komma.

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson

sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se

KONFIRMATION - KONFACTIVE 2019/2020

Finns Gud? Var kommer ondskan ifrån? Vad är en schysst kompis? Väger själen 20 gram? (Så mycket lättar kroppen när vi dör.) Självförtroende och självkänsla? Vem är Jesus? Är Bibeln bara en gammal bok? Hur får man bönesvar?

De här frågorna och många fler vill vi tänka kring under konfirmand-tiden. Vi träffas under våren på tisdageftermiddagar med start efter sportlovet. Då börjar vi med lite fika och sen kör vi igång med dagens tema.

I juni efter skolavslutningen åker vi iväg på en veckas läger - ett
minne för livet! Konfirmationen äger rum den 18 juni 2020.

Om du vill veta mer om våra grupper för ungdomar så hör av dig till Roland Alm 073 - 020 09 12, roland.alm@svenskakyrkan.se

Här kan du läsa mer om konfirmation, vad det är och vad det innebär.