Ungdom/konfirmation i Lerbergets kyrka

Lerbergets konfirmationsläsning är populär, man läser på vårterminen en gång i veckan och avslutar med ett läger.

TIMEOUT  Fredagar (ojämna veckor) kl. 18.00-20.00 !!NYTT!!

Start: 11 september
Ålder: åk 6-7

Nu startar vi upp en ny grupp för dej i åk 6-7, Timeout! Kom och häng med oss varannan fredagskväll, då vi laddar med TV-spel, brädspel, pingis och annat härligt! Gruppen är öppen för alla och ingen anmälan behövs, det är bara att komma! Ta med en kompis, så ses vi 11 september 18.00 här i kyrkan!

Vill du veta mer, kontakta Joel Jarbo
Joel.jarbo@svenskakyrkan.se eller 070-1991808

Ungdomskvällar - fredagar (jämn vecka) 19.00-22.00

Start: 18 september
Ålder: åk 9 & uppåt

Varannan fredag slår vi upp dörrarna för dej som går i åk 9 och uppåt. Då kör vi Ungdomskvällar med roliga upptåg & happenings blandat med soff-häng & snack. Varje gång laddar vi såklart med en grymt go´ fika. Gruppen är öppen och det är bara att komma. Vi ses 18 september 19.00 här i kyrkan!

Vill du veta mer, kontakta Sara Ivarsson
Sara.j.ivarsson@svenskakyrkan.se eller 0707-335912

KONFIRMATION - KONFACTIVE 2020/2021

Anmäl senast den 1 september, begränsat antal platser. Anmäl här.

Finns Gud? Var kommer ondskan ifrån? Vad är en schysst kompis? Väger själen 20 gram? (Så mycket lättar kroppen när vi dör.) Självförtroende och självkänsla? Vem är Jesus? Är Bibeln bara en gammal bok? Hur får man bönesvar? De här frågorna och många fler vill vi tänka kring under konfirmand-tiden.

Konfactive 21 anmäl senast 1 september, begränsat antal platser
Äventyr + läger + träffar + konfirmation = allt på 7 veckor.
Under påsklovet och Kristi himmelsfärd träffas vi intensivt och ses även på tisdagarna däremellan. Vi laddar med äventyr, läger, samtal och funderingar kring livet och Gud. Vi konfirmeras 16 maj i Lerbergets kyrka. I november bjuder vi in till en introkväll för alla som är intresserade.
Ledare. Joel Jarbo, Sara Ivarsson med flera

Nästa konfirmationsgrupp startar under läsåret 2020/21.

Om du vill veta mer hör av dig till Joel Jarbo 070 - 199 18 08 eller  joel.jarbo@svenskakyrkan.se Observera att anmälan görs på länken ovan.

Här kan du läsa mer om konfirmation, vad det är och vad det innebär.