Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körverksamheten i Väsby

Old Singers är en stor kör bestående av både män och kvinnor. Man övar varannan vecka och medverkar vid vissa gudstjänster men erbjuder även konserter.

Laudate - tisdagar 19.00-21.00

Laudate är en fyrstämmig kör som sjunger både klassisk kyrkomusik och nutida tongångar, från Mozart till Benny Andersson. Man framträder vid egna konserter och finns vid tillfälle med i gudstjänster i pastoratets olika kyrkor. I höst ligger fokus på Händels Messias, som framförs i Vikens kyrka söndagen den 8 december.

Sjung till Herrens ära, sjung en ny sång PS 96:1

Om du är intresserad av att sjunga i Laudate är du välkommen att kontakta Matilda Nordberg: matilda.nordberg@svenskakyrkan.se eller

Old Singers- varannan onsdag ojämn vecka kl 10.00

Vi träffas i Prästgården i Väsby.
Old Singers består för närvarande av drygt 40 sångare fördelade på traditionellt fyra stämmor. Repertoaren består både av sakrala och profana sånger.
Old Singers står som arrangör för musikcaféer på våren och hösten i Vikens Kyrkstuga. Dessutom medverkar sångarna vid gudstjänster i pastoratets kyrkor samt har utbyte med sin danska motsvarighet i Herlev, Höganäs vänort i Danmark.
Körledare sedan 2006 är Leif Ahlberg.

Kontakta Leif för mer information: ahlberg.viken@gmail.com
eller 070 - 511 08 95