Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körverksamheten i Farhult-Jonstorp

I Farhult-Jonstorp kan man sjunga i kyrkokören eller välja att vara med i olika projekt. Det finns även körer för barnen. Välkommen!

KYRKOKÖREN

Kyrkokören övar regelbundet varje onsdag. Kören består idag av 14 sångare och fler sångare sökes i alla stämmor. Det är en fyr- stämmig, blandad kör som sjunger i församlingens  gudstjänster men även på minnesgudstjänster samt inbjuder till en julkonsert. Kören sjunger blandad repertoar; allt från  Dagen är nära av G F Händel till Esmeraldas bön.

Prova på gånger i höst! Ingen anmälan behövs. Det är bara att komma onsdagen den 11  och 18 september kl 18.30- 20.30 i Farhults prästgård. Välkommen!

PROJEKTKÖREN

Projektkören är för dig som vill sjunga lite då och då. Det är en helt ny kör som startar tisdagen den 3 september kl 19-20.30 i Sockenstugan i Jonstorp. Under hösten blir den 2-3 olika projekt.

Projekt 1. För kärlekens skull. Repertoaren består exempelvis av För kärlekens skull  och Vart du än går.

Tisdagen den 3 september kl 19.00-20.30 blir det en presentation och övning av sånger.

Därefter övar man på egen hand med hjälp av noter och inspelningar.

Tisdagen den 17 september kl 19.00-20.30 körövning

Torsdagen den 19 september kl 18.30 Körmedverkan i ”Andrum”  (Aftonbön med musik).

BARNKÖRER

Barnkör åk F-1 - håll utkik för tid och plats