Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körverksamheten i Farhult-Jonstorp

I Farhult-Jonstorp kan man sjunga i kyrkokören eller välja att vara med i olika projekt. Det finns även körer för barnen. Välkommen!

KYRKOKÖREN

Kyrkokören övar regelbundet varje onsdag. Kören består idag av 14 sångare och fler sångare sökes i alla stämmor. Det är en fyrstämmig, blandad kör som sjunger i församlingens gudstjänster samt inbjuder till en julkonsert.

Kören sjunger blandad repertoar; allt från  Dagen är nära av G F Händel till Esmeraldas bön. Ur julrepertoaren:  Ding, dong merily on high! , ”En stjärna lyser så klar” och Tänd ett ljus.

Prova- på -gång inför advent/jul! Ingen anmälan behövs. Det är bara att komma onsdagen den 6 november kl 18.30- 20.30 i Farhults prästgård. Välkommen!

PROJEKTKÖREN

Projektkören är för dig som vill sjunga lite då och då. Det är en helt ny kör. Välkommen att vara med i de olika projekten!

Nästa projekt:  ”Ljuset i mörkret”   I detta projekt sjunger vi  bland annat  ”Love shine a light” och ”Decembernatt” (Hallelujah).

Tisdagen den 12 november kl 19.00-20.30 blir det  presentation och övning av sånger.

Därefter övar man på egen hand med hjälp av noter och inspelningar.

Tisdagen den 26 november kl 19.00-20.30 körövning

Torsdagen den 28 november kl 19.00-20.30  Körmedverkan i ”Andrum”  (Aftonbön med musik).

Sångflyt

Sångflyt  åk F-1 - torsdag kl 16.00-16.30
Sång inför lucia och jul - för dig som går i åk F-1! Vi ses i Sockenstugan intill Jonstorps kyrka. Föräldrar kan sitta ner och vänta under tiden som barnen sjunger. Start 7 november.

Kantor Anna-Lena Andersson svarar på frågor:

anna-lena.a.anderssson@svenskakyrkan.se eller 070 -520 0487

Anmäl här.