Körverksamheten i Farhult-Jonstorp

I Farhult-Jonstorp kan man sjunga i kyrkokören eller välja att vara med i olika projekt. Det finns även körer för barnen. Välkommen!

KYRKOKÖREN

Kyrkokören övar regelbundet varje onsdag. Kören består idag av 14 sångare och fler sångare sökes i alla stämmor. Det är en fyrstämmig, blandad kör som sjunger i församlingens gudstjänster.

Kören, som sjunger blandad repertoar, träffas varje onsdag i Farhults prästgård. Vill du vara med? Välkommen att höra av dig kyrkomusiker Anna-Lena Andersson, anna-lena.a.andersson@svenskakyrkan.se eller telefon 0705-20 04 87.

PROJEKTKÖREN

Projektkören är för dig som vill att sjunga då och då. Vid ett projekt övar vi 2-3 gånger.  Däremellan övar man hemma med hjälp av inspelningar och noter. Välkommen att vara med!

För information om kommande körprojekt kontakta kyrkomusiker Anna-Lena Andersson - anna-lena.a.andersson@svenskakyrkan.se eller telefon 0705-20 04 87 eller följ Kulla pastorat på Facebook och Instagram.

Sånggrupper för barn

Sångkul - för dig som är 3-5 år
Vi träffas på onsdagar kl 16.15-16.45 i Sockenstugan intill Jonstorps kyrka. Här kan man välja att även vara med på barntimmarna som börjar tidigare på eftermiddagen.

Sångflyt - för dig som går i årskurs F-1
Vi träffas på torsdagar kl 16.00-16.30 i Sockenstugan.

Föräldrar kan sitta ner och vänta under tiden som barnen sjunger i antingen Sångkul eller Sångflyt.

Anmälan till kantor Anna-Lena Andersson,
anna-lena.a.anderssson@svenskakyrkan.se eller
070 -520 0487 som meddelar startdatum vid anmälan.