Kör och musik i Farhult-Jonstorp

I Farhult-Jonstorp kan man sjunga i kyrkokören eller välja att vara med i olika projekt. Det finns även körer för barnen. Välkommen!

All körverksamhet är pausad, förutom barnkören Sångflyt
tills Folkhälsomyndighetens riktlinjer förändras.

KYRKOKÖREN

Kyrkokören övar regelbundet varje onsdag kl 18.30 i Prästgården i Farhult. Det är en fyrstämmig, blandad kör som sjunger blandad repertoar. Vill du vara med?

Välkommen att höra av dig kyrkomusiker Anna-Lena Andersson, anna-lena.a.andersson@svenskakyrkan.se eller telefon 0705-20 04 87.

PROJEKTKÖREN

Projektkören är för dig som vill att sjunga då och då. Vid ett projekt övar vi 2-3 gånger.  Däremellan övar man hemma med hjälp av inspelningar och noter. Välkommen att vara med!

För information om kommande körprojekt kontakta kyrkomusiker Anna-Lena Andersson, se nedan eller följ Kulla pastorat på hemsida, Facebook och Instagram.

Sångflyt - sånggrupp för barn

Vi ses i Jonstorps kyrka för att uttrycka oss med våra röster genom sången. Vi sjunger sånger om allt möjligt  t ex väder och vind, djur, vänskap och kärlek.

Barn ca 6-8 år: Torsdagar kl 16.00-16.30
Barn ca 9-10 år: Torsdagar kl 15. 00-15.45