Körer och musik i Lerbergets kyrka

Både Lerbergets gospel- och kyrkokör är mycket populära. Man träffas varje vecka och övar inför medverkan i olika gudstjänster eller inför olika körevenemang.

Kyrkokören

Varje tisdag kl 19-20.30
Fyrstämmig traditionell kyrkokör som sjunger allt från klassiskt till gospel och jazz. Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter och ser just nu också fram emot en körresa till Hamburg i vår. Men först blir det inspirationsdagar och julkonserter.
Välkommen att höra av dej till kyrkomusiker Marie Brandt Wilhelmsson:
marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se eller 070-130 54 11.

Gospelkören

Varje onsdag kl 19-20.30
Gospelkör med sväng! Vi sjunger traditionell gospel i gudstjänster, ger konserter och inspireras på Gospeldagar
i Skåne med omnejd. Vi sjunger efter önskemål och medverkar gärna på bröllop och externa evenemang.
Välkommen att höra av dej till kyrkomusiker Marie Brandt Wilhelmsson:
marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se eller 070-130 54 11

Vokalensemble

En projektkör för dej som har erfarenhet av körsång ,
kan öva själv och vill utmanas lite mera. Utantill, rörelse och fantasi är tre av ingredienserna. Kören består enbart av damer.
För att vara med krävs provsjungning.
Om du är intresserad kontaktar du kyrkomusiker Marie Brandt Wilhelmsson:
marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se eller 070-130 54 11.

Luciakören

Tisdagar 15.30-16.00
Terminsstart 3 november. Anmälan öppnar den 1 oktober kl 12.00.

Luciakören är för dig  som går i årskurs F och äldre och gillar att sjunga. Vi övar inför vår luciakonsert som äger rum söndagen den 13 december kl 17.00 i Lerbergets kyrka.

Vill du veta mer och/eller anmäla dig, kontakta Marie Brandt Wilhelmsson:

marie.brandt-wilhelmsson@svenskakyrkan.se
Mobil: 070-130 54 11