Meny

För vuxna i Lerbergets kyrka

För vuxna finns det mycket verksamhet! Man kan träffas i olika former av grupper eller lyssna på föredrag på vårt café. Det går också väldigt bra att engagera sig på olika sätt. Välkommen!

Nedan kan du läsa om vuxen-verksamheten i Lerbergets kyrka. I kalendern finns alla exakta tider och teman att se. Kulla pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför vilar viss verksamhet fram tills restriktionerna lyfts. Läs mer här på hemsidan om vilka det gäller. 

Hemgrupper

I vår församling ser vi ett behov av mindre gemenskaper för att på olika sätt dela tro och liv med varandra på ett djupare plan.

En liten grupp kan träffas hemma eller i kyrkan, en gång i månaden eller en gång i veckan. 

Man kan samlas kring måltidsgemenskap eller bön eller bokprat eller bibelstudier eller sång eller samtal kring livsfrågor eller en kombination av allt. 

Är du intresserad av att veta mer om, gå med i, eller starta en ny grupp hör av dig till Emelie Engström, emelie.engstrom@gmail.com, 070-629 16 62.

Värdgrupper

Värdgrupperna i Lerbergets kyrka är gudstjänstvärdar, fixar kyrkkaffe och hjälper till med det praktiska före gudstjänsten. Det finns sju grupper som tjänstgör två veckor åt gången.

Om du vill vara med och hjälpa till, 
kontakta Laila Uddling, hembygd@gmail.com

----------------------------------
Följande verksamhet vilar:

Bibelsamtalsgrupp

Välkommen till Bibelsamtal i Lerbergets kyrka. Bibelsamtalsgruppen träffas i kyrkan på onsdagar kl 9.30-11.00. Vi läser och samtalar kring den kommande söndagens texter.
Du kan vara med varje gång eller vid enstaka tillfällen.

Vill du veta mer, kontakta Gunnel Olsson. Annars är det bara att komma, välkommen!
Kontakt: Gunnel Olsson, tel. 073-33 70 470.

Café Lerberget


Är den del av RPG i Kullabygden med träffar i ELMs missionshus i Ingelsträde, Lerbergets kyrka och S:t Mikaels kyrka i Ängelholm

Vi träffas mellan kl 14.00 - 16.00. 

Sopplunch

En gång i månaden serveras en härligt god sopp-måltid i församlingssalen i Lerbergets kyrka. 
Välkommen in kl 12.00 följande datum:

Tisdagsträffen

Omkring åtta damer samlas varannan tisdag, jämna veckor. Träffen inleds med en andakt. Sedan serveras kaffe med bröd. Samtal och högläsning ur en bok  följer därpå. Avslutning med sång och bön.  

Kontakt: Thyra Ohlsson, tel. 042-34 16 70