Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

För vuxna i Lerbergets kyrka

För vuxna finns det mycket verksamhet! Man kan träffas i olika former av grupper eller lyssna på föredrag på vårt café. Det går också väldigt bra att engagera sig på olika sätt. Välkommen!

BIBELSAMTALSGRUPP

Välkommen till Bibelsamtal i Lerbergets kyrka. Bibelsamtalsgruppen träffas i kyrkan på onsdagar kl 9.30-11.00. Vi läser och samtalar kring den kommande söndagens texter.
Du kan vara med varje gång eller vid enstaka tillfällen.

Vill du veta mer, kontakta Gunnel Olsson. Annars är det bara att komma, välkommen!
Kontakt: Gunnel Olsson, tel. 073-33 70 470.

Café Lerberget

Vi träffas en gång denna termin, den 27 november  kl 14.00 - 16.00.

En kort inledning följs av kaffe och gemenskap. Därefter berättar dagens gäst, som är Marie Brandt Wilhelmsson som sjunger och spelar julsånger.

Hemgrupper

I vår församling ser vi ett behov av mindre gemenskaper för att på olika sätt dela tro och liv med varandra på ett djupare plan.

En liten grupp kan träffas hemma eller i kyrkan, en gång i månaden eller en gång i veckan.

Man kan samlas kring måltidsgemenskap eller bön eller bokprat eller bibelstudier eller sång eller samtal kring livsfrågor eller en kombination av allt.

Är du intresserad av att veta mer om, gå med i, eller starta en ny grupp hör av dig till Emelie Engström, emelie.engstrom@gmail.com, 070-629 16 62.

Värdgrupper

Värdgrupperna i Lerbergets kyrka är gudstjänstvärdar, fixar kyrkkaffe och hjälper till med det praktiska före gudstjänsten. Det finns sju grupper som tjänstgör två veckor åt gången.

Om du vill vara med och hjälpa till,
kontakta Laila Uddling, hembygd@gmail.com

Sopplunch

En gång i månaden serveras en härligt god sopp-måltid i församlingssalen i Lerbergets kyrka.
Välkommen in kl 12.00 följande datum:

3 oktober, 7 november, 5 december

Tisdagsträffen

Omkring åtta damer samlas varannan tisdag, jämna veckor. Träffen inleds med en andakt. Sedan serveras kaffe med bröd. Samtal och högläsning ur en bok  följer därpå. Avslutning med sång och bön. Terminsstart den 17 september.

Kontakt: Thyra Ohlsson, tel. 042-34 16 70.

Följ med och se

Kulla pastorat erbjuder en möjlighet att fördjupa dig i vad kristen tro står för och vad den kan ha för betydelse i ditt liv. Vi ger också en kurs om kyrkorummets alla detaljer och det heliga rummet. Välkommen med på en av våra kurser! Läs mer här.