För vuxna Farhult-Jonstorp

...för att ni också skall vara med i vår gemenskap... 1 Joh 1:3

Kulla pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Därför pausar verksamheten fram tills restriktionerna lyfts.

Kaffe på kyrkogården i Jonstorp serveras tisdag och onsdag kl 14.00-15.00
Kaffe på kyrkogården i Väsby serveras måndag och torsdag kl 14.00-15.00
Kaffe vid kapellet i Viken serveras onsdagar kl 10.00-12.00
Walk and talk promenadgrupp i Viken onsdag 13.30 (paus v 51-2)

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken och Väsby är öppna under veckorna, tisdag - fredag 7.30-15.00. Lerbergets kyrka är öppen tisdag 13.00-15.00 och torsdag 10.00-12.00

Kyrkorna i Farhult, Jonstorp, Viken, Väsby är även öppna kring ordinarie gudstjänststid då präster och diakoner finns tillgängliga för samtal, se kalendern. Lerbergets kyrka sänder sina gudstjänster live på sin Facebook-sida.
Läs mer om hur vi finns vi till för dig här.

Jakobs källa

Jakobs källa är ett tillfälle för fördjupning i din och kyrkans tro

4 oktober - Linus och Matilda Nilsson berättar om Ssenyange Education Center

25 oktober - Per Gyllenör, före detta kyrkoherde i församlingen, berättar om sin tjänstgöring utomlands

Bibelsamtal i Sockenstugan i Jonstorp

Välkommen till ett öppet samtal om söndagens bibeltexter.

Det finns mycket att utforska i bibeln och ett sätt att göra det på är genom att läsa den tillsammans och sedan samtala om det vi läst. Detta är något vi tycker är viktigt och därför samlas de som vill till ett bibelsamtal med jämna mellanrum. Vi ses i Sockenstugan kl 19.15 följande datum under våren:

Vill du veta mer, kontakta någon av våra präster. Annars är det bara att komma, välkommen!
 Björn Eriksson, tel. 070 - 197 45 00
Therese Bjerle, tel. 070 - 209 30 06

Drop-in café i Sockenstugan i Jonstorp

Välkommen på en kopp kaffe, gemenskap och ett
varierande program! Café Drop-in träffas i Sockenstugan
i Jonstorp varannan tisdag jämna veckor. Caféet är öppet
mellan kl 14.00 och 16.00.

Revalyckan

Revalyckan är ett äldreboende i Jonstorp där församlingen närvarar med samlingar, gudstjänster, besök och samtal. Samlingar och gudstjänster är öppna för allmänheten och samlar deltagare även utifrån Revalyckan.

Café S:t Olof
I slutet av månaden anordnas café på Revalyckans vårdboende. Musik och underhållning för både boende och andra. Både boende och andra är välkomna.

Andakter
Den andra onsdagen varje månad är det andakt kl 15.30 för boende och alla andra.