För vuxna Farhult-Jonstorp

...för att ni också skall vara med i vår gemenskap... 1 Joh 1:3

Nedan kan du läsa om vuxen-verksamheten i Farhult-Jonstorp. I kalendern finns alla exakta tider och teman att se.  Kulla pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför vilar viss verksamhet fram tills restriktionerna lyfts.

Jakobs källa

Jakobs källa är ett tillfälle för fördjupning i din och kyrkans tro

4 oktober - Linus och Matilda Nilsson berättar om Ssenyange Education Center

25 oktober - Per Gyllenör, före detta kyrkoherde i församlingen, berättar om sin tjänstgöring utomlands

------------------------------------
Nedan verksamhet vilar

Bibelsamtal i Sockenstugan i Jonstorp

Välkommen till ett öppet samtal om söndagens bibeltexter.

Det finns mycket att utforska i bibeln och ett sätt att göra det på är genom att läsa den tillsammans och sedan samtala om det vi läst. Detta är något vi tycker är viktigt och därför samlas de som vill till ett bibelsamtal med jämna mellanrum. Vi ses i Sockenstugan kl 19.15 följande datum under våren:

Vill du veta mer, kontakta någon av våra präster. Annars är det bara att komma, välkommen!
 Björn Eriksson, tel. 070 - 197 45 00
Therese Bjerle, tel. 070 - 209 30 06

Drop-in café i Sockenstugan i Jonstorp

Välkommen på en kopp kaffe, gemenskap och ett
varierande program! Café Drop-in träffas i Sockenstugan
i Jonstorp varannan tisdag jämna veckor. Caféet är öppet
mellan kl 14.00 och 16.00.

Revalyckan

Revalyckan är ett äldreboende i Jonstorp där församlingen närvarar med samlingar, gudstjänster, besök och samtal. Samlingar och gudstjänster är öppna för allmänheten och samlar deltagare även utifrån Revalyckan.

Café S:t Olof
I slutet av månaden anordnas café på Revalyckans vårdboende. Musik och underhållning för både boende och andra. Både boende och andra är välkomna.

Andakter
Den andra onsdagen varje månad är det andakt kl 15.30 för boende och alla andra.