Barnverksamheten Väsby

Kyrkkockarna träffas en gång i veckan för att laga en trerättersmiddag och därmed lära sig en hel del om matlagning. Med jämna mellanrum bjuder man in till en spagettimåltid och en spagettigudstjänst.

Kyrkkockarna

Varje gång lagar vi en trerättersmeny som vi sedan äter tillsammans. Barnen får lära sig att följa recept men även att våga ta ut svängarna lite grann. Stämningen i köket brukar alltid vara på topp! Varje gång har vi också andakt.

Vi träffas 6 tisdagar med start den 25 januari

Tisdagar kl 15.30-18.30
Ålder: 10-12 år

Anmäl här.

För anmälan och mer information kontakta Annette Göransson: annette.goransson@svenskakyrkan.se
SMS: 073- 021 74 91

Spagettigudstjänst

Uppehåll - Varje termin bjuder vi in till Spagettigudstjänster!

Vid dessa tillfällen lagar våra Kyrkkockar en spagettimåltid och vi blir även bortskämda med en efterrätt. Efter måltiden, som börjar kl 17.00 i Prästgården, går vi tillsammans in i kyrkan klockan 18.00 och firar en kort familjegudstjänst.

Höstens datum är ännu inte satta.