Other languages with Google Translate

Kontakt

Kulla pastorat Besöksadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS (Väsby) Postadress: S:t Andreas väg 40, 26357 HÖGANÄS Telefon:+46(42)360650 E-post till Kulla pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnverksamheten Väsby

Kyrkkockarna träffas en gång i veckan för att laga en trerättersmiddag och därmed lära sig en hel del om matlagning. Med jämna mellanrum bjuder man in till en spagettimåltid och en spagettigudstjänst.

Kyrkkockarna

Varje gång lagar vi en trerättersmeny som vi sedan äter tillsammans. Barnen får lära sig att följa recept men även att våga ta utsvängarna lite grann. Stämningen i köket brukar alltid vara på topp! Varje gång har vi också andakt.

Vid några tillfällen per termin bjuder vi in till spagettigudstjänst då föräldrar och anhöriga är välkomna, se nedan.

Vi har följande grupper att välja mellan:

Tisdagar kl 15.30-18.30 i Väsby

Från årskurs 4

Grupp 1 - sju gånger från 27 augusti

Grupp 2 - sju gånger från den 15 oktober

Pris: 200 kr. För anmälan och mer information kontakta Annette Göransson, annette.goransson@svenskakyrkan.se eller 073-629 6216

Spagettigudstjänst

Varje termin bjuder vi in till Spagettigudstjänster!

Vid dessa tillfällen lagar våra Kyrkkockar en spagettimåltid och vi blir även bortskämda med en efterrätt. Efter måltiden, som börjar kl 17.00 i Prästgården, går vi tillsammans in i kyrkan klockan 18.00 och firar en kort familjegudstjänst.

17 september och 12 november