Barnverksamheten Väsby

Kyrkkockarna träffas en gång i veckan för att laga en trerättersmiddag och därmed lära sig en hel del om matlagning. Med jämna mellanrum bjuder man in till en spagettimåltid och en spagettigudstjänst.

All barn- och ungdomsverksamhet är pausad tills Folkhälsomyndighetens riktlinjer förändras.
När restriktionerna ändras anpassar vi vår verksamhet efter det.

Kyrkkockarna

Varje gång lagar vi en trerättersmeny som vi sedan äter tillsammans. Barnen får lära sig att följa recept men även att våga ta utsvängarna lite grann. Stämningen i köket brukar alltid vara på topp! Varje gång har vi också andakt.

Vid några tillfällen per termin bjuder vi in till spagettigudstjänst då föräldrar och anhöriga är välkomna, se nedan.

Vi har följande grupper att välja mellan:

Tisdagar kl 15.30-18.30 i Väsby

Från årskurs 4

Grupp 1 - sju gånger

Grupp 2 - sju gånger

Pris: 200 kr. För anmälan och mer information kontakta Annette Göransson, annette.goransson@svenskakyrkan.se eller 073-629 6216

Spagettigudstjänst

Varje termin bjuder vi in till Spagettigudstjänster!

Vid dessa tillfällen lagar våra Kyrkkockar en spagettimåltid och vi blir även bortskämda med en efterrätt. Efter måltiden, som börjar kl 17.00 i Prästgården, går vi tillsammans in i kyrkan klockan 18.00 och firar en kort familjegudstjänst.

6 oktober och 17 november